Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی روز چهارشنبه در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی خراسان رضوی افزود: هر چند هدف از اجرای این طرح در آموزش و پرورش آشنایی جامعه هدف با موضوع مهم شهید و شهادت بود و تولید آثار فاخر در دستور کار قرار نداشت اما در این راستا 72 جلد کتاب تالیف و منتشر شد.
وی ادامه داد: باید در هر خانه ای یک شهید الگوی تربیتی فرزندان قرار گیرد چون هیچ منبعی برای ساختن جامعه و تربیت فرزندان ما قویتر و مهمتر از شهدا و ترویج فرهنگ شهادت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار خراسان رضوی در ادامه ارتقاء فعالیتهای فرهنگی را یکی از هفت سیاست اولویتدار در این استان اعلام و بیان کرد: در این راستا پرداختن به موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یکی از منابع مهم فرهنگی در دستور کار دستگاههای دولتی و نهادهای فرهنگی خراسان رضوی قرار دارد.
وی گفت: شایسته است اقداماتی نظیر طرح شهیدپژوهشی که در آموزش و پرورش اجرا شد در دستگاههای دیگر که قابلیت اجرا داشته باشد انجام شود بگونه ای که زندگی شهدای هر دستگاه موضوع پژوهش توسط نیروهای آن سازمان و یا فرزندان کارکنانشان قرار گیرد.
حسینی همچنین در ادامه غیبت برخی مدیران کل دعوت شده به نشست کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی خراسان رضوی را مورد انتقاد قرار داد و افزود: هم اکنون 50 درصد اعضا در نشست حضور ندارند در حالی که دستگاهها باید در سطح مدیرکل در این نشست حاضر شوند و یا با هماهنگی قبلی معاون مدیرکل حضور یابد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اگر می خواهیم آسیبهای اجتماعی کاهش یابد باید فرهنگ ایثار در جامعه گسترش یابد. برای رشد و پرورش ایثار در جامعه نیز باید ارتقاء جایگاه و منزلت اجتماعی ایثارگران در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام حسین معصومی افزود: افزایش منزلت جامعه ایثارگری نه تنها حق این عزیزان بلکه حق کل جامعه است زیرا توجه به منزلت جامعه ایثارگری موجب ارتقاء هنجارها و ارزشهای انسانی و اسلامی در کل جامعه می شود.
وی ادامه داد: 9 میلیون سند مربوط به شهدا شامل تصاویر، اطلاعات و وصیتنامه در کل کشور جمع آوری شده که 1.2 میلیون نسخه آن در مرکز اسناد بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نگهداری و دسته بندی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر آموزش عمومی و عالی ایثارگران و مطابق قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی هم اکنون در خراسان رضوی 9 هزار و 963 دانشجوی شاهد و ایثارگر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 600 دانشجو در مقطع دکترا در حال تحصیل هستند.
وی افزود: از این تعداد دو هزار و 800 دانشجو در دانشگاههای روزانه و بقیه دانشجویان در دانشگاههای شهریه پرداز تحصیل می کنند.
خراسان رضوی 17 هزار و 111 شهید، 48 هزار و 384 جانباز و سه هزار و 372 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. 308 هزار نفر زیر پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این استان قرار دارند.
1922/2321/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است

رسول شکری نیا در گفتگو با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: با توجه به سند تحول سازمان، تولید برنامه‌های محتوایی مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت برای انتقال به نسل آینده در صدا و سیمای گلستان در جریان است.

شکری نیا بر همکاری‌های رسانه‌ای در فضای ایثار و شهادت و ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک تأکید کرد و افزود: وظیفه ذاتی رسانه ملی پرداختن به مقوله ایثار و شهادت است و صداوسیمای گلستان آمادگی تولید برنامه‌های مختلفی را در حوزه ایثار و شهادت دارد.

وی با اشاره به اینکه همه ما مدیون و بدهکار به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم و هر چقدر که در راه خدمت رسانی به آنها گام برداریم باز هم کم است، گفت: برنامه‌سازان رسانه استانی همچون سال‌های گذشته همه توان و ظرفیت خودرا برای معرفی ارزش‌ها و نشر فرهنگ ایثار و شهادت به کار خواهند گرفت.

در ادامه این نشست مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ضمن تشکر و قدردانی از تعامل خوب مدیر کل صدا و سیما با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: دشمن در عرصه رسانه بسیار هزینه می‌کند تا به هر طریقی اذهان جامعه را مشوش و جوانان ما را نسبت به این انقلاب و نظام بدبین کند و این بار سنگین بر دوش رسانه ملی است تا با جهت دهی درست بتواند با برنامه‌های ترویجی ایثار و شهادت و معرفی چهره‌های ایثارگر، حقیقت اهداف متعالی این انقلاب را به جامعه معرفی کند.

اسدی با تشکر از پوشش و توجه خوب صدا و سیما به مسائل ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان گفت: تعامل بسیار خوبی میان بنیاد شهید وصداوسیمای گلستان برای تولید برنامه‌های محتوایی در حوزه ایثار و شهادت وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی