Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدمی با بیان اینکه امروز کمتر به آینده‌پژوهی در بعد تعلیم و تربیت توجه می‌شود گفت: باید با فضاسازی پژوهشی زمینه رشد فرزندان را فراهم کرده و میزان توجه به پژوهش از شاخص‌های ارزیابی معلم باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از انزلی، «مجید قدمی» امروز( پنجشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در همایش تجلیل از معلمان برتر گیلان در دهکده ساحلی بندر انزلی با اشاره به حساسیت کار معلم و ضرورت خودسازی گفت: تربیت انسان‌ها ساده نیست باید ابتدا خود را بسازیم تا بتوانیم دیگران را بسازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور یادآوری و تذکر را یک شیوه تربیت دانست و به ویژگی‌های شهید مطهری اشاره کرد و افزود: شهید مطهری فردی زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود و با هر قشری با زبان خود او سخن می‌‌گفت.
وی با اشاره به تسلط علمی شهید مطهری در همه حوزه‌ها تصریح کرد: تسلط علمی موجب رفع شبهات علمی و پاسخگویی به سوالات مطروحه می‌شود.

قدمی انتقال دانش سطحی را از معایت ابزارهای ارتباطی نوین اعلام و بیان کرد: استدلال و استحکام علمی کاهش انحراف‌ها و آسیب‌های اجتماعی را به‌دنبال دارد.
وی تربیت عقلانی را محوریت تربیت دینی دانست و تاکید کرد: باید آموزه‌های دینی را محور تربیت کودکان قرار داد.
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: بدون داشتن علم کافی و مخاطب‌شناسی نمی‌توان در امر تربیت موفق بود.
وی آینده پژوهی را از دیگر ویژگی‌های شهید مطهری اعلام و بیان کرد: امروز کمتر به آینده‌پژوهی در بعد تعلیم و تربیت توجه می‌شود.

قدمی با بیان اینکه مدرسه یک سازمان یادگیرنده و یاددهنده است تصریح کرد: باید با فضاسازی پژوهشی زمینه رشد فرزندان را فراهم کرده و میزان توجه به پژوهش از شاخص‌های ارزیابی معلم باشد.
وی با تاکید بر اینکه روش آموزشی باید متکی بر پژوهش و روش حل مساله باشد بیان کرد: نظام آموزشی دارای مبانی و برنامه عملیاتی است که نیازمند مهارت‌هایی بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
قدمی خواستار برخورداری معلمان از مهارت‌های لازم در حوزه‌های مرتبط شد و گفت: عدم تسلط معلم به روش تدریس موجب اختلال یادگیری در کودکان می‌شود، طبق آمار اعلام شده ۱۰ تا ۱۵ درصد فرزندان در پایه اول دچار اختلالات یادگیری می‌شوند.

وی با تاکید بر اهمیت کار معلم و تاثیرگذاری وی در آینده جامعه اظهارکرد: خطای معلم به جامعه برمی‌گردد همانطور که موفقیت او نسلی متعهد و موفق را تحویل جامعه می‌دهد.

در ادامه این مراسم از ۵۳ معلم برتر و نمونه استان تجلیل شد.

     

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مشهد مرحله کشوری خبرگزاری شبستان مراسم افتتاحیه سیل اردبیل شهید مطهری مسجد وزیر کشور آینده پژوهی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار کرد: قریب به ۱۶ میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز و اولیا در کشور داریم و بخش اعظمی از جامعه متأثر از نظام تعلیم و تربیت است و این امر وظیفه خبرنگاران است.

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه سربلندی ایران عزیزمان در تربیت و ریشه تربیت را می‌توانیم در معلمان جستجو کنیم، ضمن تبریک هفته معلم و گرامی‌داشت مرتضی مطهری، تصریح کرد: مرتضی مطهری معلم انقلاب بود و در سایه روشنگری بینش و قدرت معلمی و مفاهیم انقلاب در اختیار جوانان قرار گرفت و از آموزه‌های ایشان هنوز بهره‌مند می‌شویم.

وی معلمی را مسئولیت سنگینی دانست، ابراز کرد: این شغل را با سایر مشاغل نمی‌توان مقایسه کرد، معلمی عشق است، شغل نیست.

فرهادی ادامه داد: آموزش و پرورش ۹۸۰ هزار نفر پرسنل کنونی دارد که در نظام رتبه‌بندی شرکت کردند و در بخش آموزش فعال هستند و کانون و اجتماع معلمان است.

سخنگوی آموزش و پرورش ابراز کرد: اعتماد عمومی به معلمان و مدرسه سرمایه گرانی است که باید سعی در حفظ آن کنیم و در گرو این سرمایه امنیت برای کشورمان بیافرینم.

وی افزود: انتخاب معلم نمومنه یک حرکت  نمادین است.این اتفاق یک قدر مطلق دقیق نیست، بلکه نسبی است و توانمندی‌هایی آن‌ها را شناسایی می‌کنیم.

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: نحوه شناسایی معلم اینگونه نیست که خود را کاندیدا کنند بلکه از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و اولیا طرح نویی راه‌اندازی شد، زیرا بسیاری از معلمان از این کار معذورند و توازن معلمی، آن‌ها را محدود می‌کند؛ اما امسال این شناسایی به شکلی رقم خورد و ما به ارزیابی‌های چندگانه معلم، دانش‌آموز و اولیا ۹۳ هزار معلم در سطح مدرسه به عنوان نمونه انتخاب می‌شود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد